Direct pro deo advocaat nodig

Heeft u direct een gespecialiseerde advocaat bijstandsrecht nodig, maar kunt u de kosten daarvoor niet betalen, meld uw zaak dan bij ons aan, en wij brengen u in contact met een gespecialiseerde pro deo advocaat.

Gespecialiseerde advocaten

Bijstandsuitkeringadvocaat.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde advocaten in bijstandszaken (Wwb). Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het bijstandsrecht gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met verlenen van rechtsbijstand aan cliënten die een geschil hebben met gemeenten over de bijstandsuitkering.

Pro deo advocaat

Heeft u zelf een bijstandsuitkering of heeft u maar een beperkt inkomen? Onze advocaten werken allen ook pro deo. De kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed door de Staat. U betaalt hoogstens een eigen bijdrage die u weer terug krijgt via de bijzondere bijstand..

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak  zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden