Direct pro deo advocaat nodig

Heeft u direct een gespecialiseerde advocaat bijstandsrecht nodig, maar kunt u de kosten daarvoor niet betalen, meld uw zaak dan bij ons aan, en wij brengen u in contact met een gespecialiseerde pro deo advocaat.

Gespecialiseerde advocaten

Bijstandsuitkeringadvocaat.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde advocaten in bijstandszaken (Wwb). Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het bijstandsrecht gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met verlenen van rechtsbijstand aan cliënten die een geschil hebben met gemeenten over de bijstandsuitkering.

Pro deo advocaat

Heeft u zelf een bijstandsuitkering of heeft u maar een beperkt inkomen? Onze advocaten werken allen ook pro deo. De kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed door de Staat. U betaalt hoogstens een eigen bijdrage die u weer terug krijgt via de bijzondere bijstand..

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak  zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden